Børnedag med kåring af bedst udklædte

Børnedag med kåring af bedst udklædte
Klovnen Coco. Eget foto
NOTITS | 24. JUL 2024 • 17:30
NOTITS
24. JUL 2024 • 17:30

Er du et (sødt og sjovt) barn og har du en skjult Disney-prins(esse) i maven skal du tage dine forældre med på Svanekegaarden på søndag.

Kulturcenteret Svanekegaarden byder igen i år på en magisk børnedag, hvor hele familien kan nyde en sommerdag fyldt med sjov, leg og musik.

Det skriver SvanekeGaarden i en pressemeddelelse.

"Vi har planlagt en dag fyldt med fortryllende oplevelser, der vil få både børn og voksne til at smile og grine. I løbet af dagen vil vores to søde klovne Plys og Coco sprede glæde, spas og underholdning, mens den fantastiske duo Frederikke og Johann fører an i fællessang med kendte børnesange", hedder det blandt andet.

Blæs en sæbeboble

Man kan også se frem til en fortryllende musikoptræden med Disneys elskede prinsesser, fra klassikeren Snehvide til nutidens ikoner som Elsa.

Børnedagen rundes af med at kåre de ti sødeste og sjoveste prinser og prinsesser blandt børnene.

"Så vi opfordrer alle til at komme udklædte", lyder det fra kulturcentret i Svaneke.

Hele dagen sørger voksne fra Svanekegaardens Venner for hyggelige lege som sæbebobleblæsning, kartoffelløb, tegn og mal og meget mere.

Børnedag på SvanekeGaarden løber af stablen søndag den 28. juli fra klokken 11–14. Overskuddet går til en god sag, nemlig Hospitalsklovnene ved Bornholms Hospital.



Plys udforsker verden fra hesteryg. Eget foto



FÅ ABONNEMENT