Ballade i Nicolai Kirke

Ballade i Nicolai Kirke
Katrine Schmidt. Pr-foto
NOTITS | 29. SEP 2023 • 14:51
NOTITS
29. SEP 2023 • 14:51

Katrine Schmidt synger ikke blot én, men flere originale og raffinerede ballader i Nicolai Kirke i Rønne.

Den danske singer-songwriter Katrine Schmidt debuterede i 2017 med "Taking My Time", et udspil i grænselandet mellem country, folk og americana.

På fredag den 6. oktober klokken 20 kommer hun og hendes band til Bornholm, hvor hun optræder i Sct. Nicolai Kirke i et samarbejde mellem Musikhuzet og menighedsrådet.

Det oplyser Esben Ørberg fra menighedsrådet i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Katrine Schmidt har i perioden 2019-21 udgivet yderligere fem singler, og flere af dem indgår på debutalbummet, "Laying My Burdens Down".

På Skagen Festival var Nordjyske stærkt begejstret og skrev, at "Katrine Schmidt forløste sin country-americana med et sjældent vedkommende nærvær", og i musiktidsskriftet Gaffa giver anmelder Ivan Rod hendes debutalbum fire af seks mulige stjerner og skriver blandt andet:

"Musikken er håndspillet, autentisk, troværdig. Og Katrine Schmidts vokal myndig og i momenter decideret dragende. Tematisk kredser hun i sine sange om fænomener som kærlighed, længsel, håb, tab og afhængighed – om det at være menneske. Og dét lyder jo som noget, der let kunne blive klichefyldt, men sådan oplever jeg ikke resultatet. Katrine Schmidts sange og musik er tro over for genrernes fremmeste kvaliteter, men fremstår også både enkeltvis og samlet set som det, de er: originale, fine og endda raffinerede ballader".

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Mandagens anbefaling er nem. Efter kl. 06 er prisen stabil resten af dagen på omkring 2,50 kr./kWh alt inkl., hvis du altså lige springer kogespidsen (17-21) over. Læg mærke til, at kogespidsen langsomt nærmer sig 4,00 kr./kWh. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.15.

Bornholms energi og forsyning