Åben scene blev en succes i Hasle

NOTITS | 17. MAR 2023 • 19:00
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
17. MAR 2023 • 19:00

"En skøn aften med åben scene og fællessang", skriver KUK i Hasle om torsdagens arrangement i medborgerhuset i det gamle rådhus i Hasle.

Her forsøgte arrangørerne sig med noget nyt, nemlig med åben scene, hvor lokale musikere havde mulighed for at tilmelde sig. Interessen var så god, at der hurtigt blev udsolgt.

Petra og Nanna Liv underholdt med egne sange, Inger Aino med folkesange fra hele verden, Bjarne Kure med en forsmag på hans koncert den 4. maj.

"Og så var der Samuel med helt fantastisk beatboxing udført med humor og stort talent ", skriver KUK i Hasle.

KUK står for kultur, underholdning og kafé. Det er et initiativ under Hasle og Omegns Byting med det formål at skabe kulturarrangementer i Hasle. hol

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning