Unge festede med for høj musik og kastede flasker

NOTITS | RØNNE
23. JUN 2022 • 10:04

Der var fest i Biblioteksparken i Rønne natten til torsdag, da en del unge mennesker blandt andet hørte høj musik.

Politiet modtog flere henvendelser fra naboer, der følte sig generet og tog kontakt med de unge. Ifølge døgnrapporten skruede de unge mennesker herefter ned for musikken og ryddede op efter sig.

Man ser i København, at der i sommerperioden er skærpede regler for høj musik i aften- og nattetimerne, hvor det, efter klokken 20 på hverdage og klokken 22 fredag og lørdag, kan udløse bøder på op til 1.500 kroner, hvis man hører for høj musik. Samme tiltag er der ikke indført på Bornholm.

– Vi har ikke indrettet nogle decideret nattelivszoner. Vi behandler det som, vi plejer at gøre. Hvis der er nogle af de sager med musik til ulempe, så kører vi ud første gang med en advarsel og anden gang, fjerner vi anlægget, oplyser vagthavende ved Bornholms Politi til Tidende.

Selvom den høje musik blev skruet ned, så anmeldte en forbikørende senere på natten, at nogle unge løb rundt på Pingels Allé og kastede med flasker. Tre drenge i 15-16-årsalderen blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.