Travl weekend for færdselspolitiet

NOTITS | 26. FEB 2024 • 11:51
NOTITS
26. FEB 2024 • 11:51

Politiet havde travlt på de bornholmske veje fredag.

Her blev flere personer nemlig sigtet for overtrædelse af færdselsloven, oplyser politiets døgnrapport.

Fredag morgen blev en 17-årig mand fra Aakirkeby og en 18-årig kvinde fra Svaneke sigtet for at køre to personer på en knallert, da blev stoppet på Smallesund i Rønne. Senere blev tre personer stoppet ud for forskellige adresser i Rønne, da brugte håndholdt mobiltelefon under kørslen. Det drejer sig om en 32-årig kvinde fra Nexø, en 53-årig mand fra Nexø og en 32-årig kvinde fra Rønne, oplyser Bornholms Politi.

Slutteligt blev to bilister, en 21-årig mand fra Rønne og en 17-årig mand fra Hasle, sigtet for at køre uden sele, da de hver især blev stoppet på Smallesund i Rønne.

Nedslidte dæk

Det var ikke kun færdselsloven, der blev brudt i løbet af weekenden.

Natten til lørdag omkring klokken 03.00 stoppede politiet en 23-årig mand fra København i sin bil på Laksetorvet i Rønne. To af bilens dæk var nedslidte, hvorfor den 23-årige blev sigtet for overtrædelse af udstyrsbekendtgørelsen og fik en bøde på 1.000 kroner pr. dæk.

Samme forseelse kunne politiet konstatere natten til søndag omkring klokken 01.00, da en 21-årig mand fra Rønne blev stoppet på Dampskibskajen i Rønne. Her var to af dækkene også så nedslidte, at det udløste en bøde på i alt 2.000 kroner.