Politiet: 'Uro og uorden' ved skateparken

Politiet: 'Uro og uorden' ved skateparken
For at få ro i området opfordrer formand Peter Lund Olsen fra Rønne Steetsport forældre til at være til stede ved skateparken i en periode. Derudover arbejder foreningen på et samarbejde med politiet og kommunen. Foto: Peter Lund Olsen
NYHED | ABONNENT | 23. MAJ 2022 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
23. MAJ 2022 • 15:30

Uro og uorden har politiet været ude til, men der er ikke kommet nogen anmeldelse om hærværk.


Det vækker en vis genkendelse hos Bornholms Politi, at der har været uroligheder omkring skateparken i Rønne i den seneste tid, sådan som foreningen bag parken fortæller. Den nævner både hærværk i bygningerne og trusler mod brugere som eksempler.

– Vi har været nede til noget uro og uorden. Og vi kører almindeligt tilsyn og ser, om alt er, som det skal være, ligesom vi gør på resten af Bornholm, siger Karoline Geertsen Keller, som er presseansvarlig hos Bornholms Politi.

Til gengæld har politiet ikke modtaget nogen anmeldelse om hærværk mod bygningerne, fortæller hun.

– Hvis kommunen ønsker at anmelde det hærværk, der har været, så skal den rette henvendelse, lyder det fra Karoline Geertsen Keller.

Formand Peter Lund Olsen fra Rønne Streetsport fortæller, at man arbejder på et samarbejde med blandt andet politiet for at skabe ro i området omkring skateparken.

Hos regionskommunen fortæller centerchef for Ejendomme og Drift Bjarne Freund-Poulsen, at man er bekendt med, at der er udøvet hærværk på den gamle busremise, og at man er på opgaven.

– Vi har kontakt med de involverede, lyder det.