Politiet rykkede ud til uro i nattelivet

NOTITS | RØNNE | 3. OKT 2022 • 10:12
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | RØNNE
3. OKT 2022 • 10:12

Politiet måtte flere gange i weekendens løb rykke ud til uro i nattelivet i Rønne. En polsk mand blev vist bort fra en beværtning.

Tidligt lørdag fik politiet en melding om uro ved Palæ Cafeen. To grupper af unge mænd havde haft flere uoverensstemmelser i løbet af natten. Da patruljen ankom til stedet, traf den en 21-årig mand fra Sjælland, som fortalte, at han og en ukendt modpart havde været lige gode om optøjerne.

Lørdag aften måtte en patrulje køre til Store Torvegade, fordi en borger havde oplyst, at to personer var kommet op at slås. Patruljen fik kontakt til en 44-årig mand fra Polen, som var blevet uvenner med en anden polsk mand, og de havde diskuteret højlydt på stedet. Efter midnat måtte patruljen køre til Store Torvegade igen, fordi den polske mand atter skabte uro omkring sig. De to polske mænd var uønskede på beværtningen. Da den 44-årige mand blev truffet på stedet, blev han bortvist.

Ved midnatstid natten til lørdag ringede en borger til politiet, fordi hun havde set en gruppe på seks-otte unge mænd, der netop havde antændt to kanonslag på Store Torv i Rønne. En patrulje kørte til stedet. Politiet traf fire personer, som ikke kendte noget til sagen, men de havde dog hørt braget.

 

 

 

 

HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.