Thomas Frank: Jeg regner med at blive i Brentford

22. MAJ 2024 • 19:57SPORT

Danske Thomas Frank siger i et interview med The Athletic, at han regner med at blive i engelske Brentford.

Den danske cheftræner Thomas Frank forventer, at han også vil stå på sidelinjen for Brentford, når den næste Premier League-sæson begynder i midten af august.

Det siger han i et interview med mediet The Athletic.

- Jeg er glad her. Det har jeg sagt mange gange, og det mener jeg fortsat. Det er tæt på det perfekt fodboldliv. Jeg har ikke travlt med at søge efter noget andet, men jeg har også lært, at man skal være åben for, hvad der kan ske, siger Frank.

Ifølge flere britiske medier, herunder også The Athletic, skulle Thomas Frank være et bud på en ny træner i Chelsea, der tirsdag skilte sig af med cheftræner Mauricio Pochettino, ligesom Manchester Uniteds ledelse også skulle være varm på den danske træner, hvis man skiller sig af med hollandske Erik ten Hag.

- Jeg er godt klar over, at græsset ikke nødvendigvis er grønnere hos naboen, selv om det ser sådan ud. Det kan være, at du kommer derind og tager et kig på det for at finde ud af, at græsset er fyldt med ukrudt, siger danskeren.

Brentford har haft en blandet sæson i den engelske Premier League, hvor det blev til en 16.-plads, 13 point over nedrykningsstregen.

Thomas Franks mandskab rykkede i 2021 op i Premier League. I de første sæsoner i den engelske liga blev det henholdsvis til en placering som nummer 13 og 9.

- Vores første tre år i ligaen har været en utrolig oplevelse. Vi er meget stolte af, hvad vi har opnået.

- Jeg håber virkelig, at med de folk og spillere, vi har i klubben, kan vi skabe et miljø, hvor vi fast slutter mellem nummer 8 og 12 i ligaen. Det er min drøm. Det bliver svært, men hvorfor ikke?, lyder det fra Thomas Frank.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

12. JUN 2024 • 16:43SPORT
Manden i NBA's velkendte logo er død