Skurken ter Stegen: Vi fortjente at få point med hjem

19. SEP 2024 • 23:54SPORT

FC Barcelona tabte 1-2 i Monaco efter 80 minutter i undertal, men holdet havde fortjent bedre, mener målmand.

FC Barcelona kom skidt fra land i denne sæsons Champions League, da holdet på udebane tabte 1-2 til Monaco. Det skyldtes ikke mindst, at spanierne spillede 80 minutter i undertal.

Målmand Marc-André ter Stegen og Eric García misforstod hinanden i opspillet, og den tyske keeper afleverede i stedet bolden til en modstander. Garcia forsøgte at forhindre det, men endte med som bageste mand at begå frispark og få rødt kort.

- Vi havde ikke så god forståelse for hinanden i situationen, og jeg har ondt af Eric, for det er hårdt for ham, og vi måtte spille næsten 80 minutter i undertal, siger ter Stegen til spanske Movistar efter kampen.

- Det burde aldrig være sket - hverken for ham, mig eller andre. Det her nederlag gør ondt, fordi selv med ti mand viste vi virkelig karakter og forsøgte at få i hvert fald et point.

Selv om skudstatistikken var klart i Monacos favør med 18-4, mener ter Stegen, at Barcelona havde fortjent at få point med hjem fra fyrstedømmet.

- Deres andet mål (til 2-1, red.) var slet ikke et opspil, og det var faktisk ikke fortjent på det tidspunkt. Det er bittert, at vi ikke fik point ud af kampen, lyder det fra den tyske landsholdsmålmand.

Hans landsmand og cheftræner, Hansi Flick, er ikke helt enig med sin sidsteskanse i, at Barcelona fortjente point. Til gengæld er han heller ikke i tvivl om, hvor stor betydning den tidlige udvisning fik.

- Det ændrede kampen fuldstændig, siger han.

- Vi forsøgte gennem hele kampen, og vi forsvarede os passioneret. Vi begik nogle fejl, men vi forsøgte at score. Vi havde nogle chancer, men de fortjente sejren.

Barcelona skal i næste runde forsøge at rejse sig hjemme mod schweiziske Young Boys.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT