Skjern tager vigtig skalp i semifinalejagt

20. APR 2024 • 19:40SPORT

Ti sekunder før tid sikrede Lasse Mikkelsen en 31-30-sejr til Skjern Håndbold over Fredericia HK.

Der var vigtige point på spil i jagten på en semifinalebillet, da Skjern Håndbold lørdag eftermiddag i de sidste sekunder tog en snæver 31-30-sejr på hjemmebane over Fredericia HK.

Bundrutinerede Lasse Mikkelsen omsatte sikkert et straffekast ti sekunder før tid til Skjern-scoring, og det formåede Fredericia ikke at svare igen på.

Med sejren topper Skjern med seks point slutspilsgruppe to, mens Fredericia fortsat har fire point.

Senere lørdag kravlede GOG op på andenpladsen med fem point, da TMS Ringsted på udebane blev besejret sikkert med 39-31.

Med to spillerunder tilbage har Ringsted ligesom Fredericia fire point. De to bedste hold går i semifinalen.

Kampen i Skjern bølgede frem og tilbage i første halvleg. Fredericia startede bedst og kom foran 4-1, men derfra meldte hjemmeholdet sig ind i opgøret.

Samtidig begyndte Fredericia at stresse for meget særligt i kontrafasen, hvilket kastede flere fejl af sig.

Det udnyttede Skjern til at komme tilbage i kampen, hvor Joaquim Nazaré var godt spillende på højrebacken for hjemmeholdet.

Den rapfodet portugiser leverede fire scoringer i løbet af første halvleg, hvor Skjern undervejs kom foran med tre mål.

Op mod pausen fik Fredericia dog bedre styr på de tekniske fejl og spillede klogere. Samtidig var det nu Skjerns tur til at sløse, og dermed gik gæsterne i omklædningsrummet foran med en enkelt scoring.

I anden halvleg fulgtes holdene pænt ad, og ingen var i stand til at skabe det afgørende hul.

Tempoet og intensiteten var høj, og føringen skiftede hele tiden.

Fredericia havde fortsat svært ved at holde Joaquim Nazaré, der endte kampen med otte scoringer, mens Skjern havde svært ved at finde en løsning på gæsternes tempofyldte angrebsspil.

Dermed var det de små marginaler, der i slutminutterne skulle afgøre det, og her viste Skjern mest skarphed og rutine.