Leipzig smed sejren mod ti mand: Vi var for naive

3. OKT 2024 • 09:05SPORT

RB Leipzig var foran med 1-0 og 2-1 og spillede til slut mod ti mand, men tyskerne tabte 2-3 til Juventus.

RB Leipzig og Yussuf Poulsen gik skuffede og frustrerede fra banen onsdag aften efter et knebent 2-3-nederlag til Juventus i Champions League.

I anden halvleg fik Juventus-keeper Michele Di Gregorio rødt kort, og Leipzig kom kort efter foran 2-1.

Alligevel smed Leipzig sejren væk mod udeholdets ti spillere, der scorede to gange og holdt stand trods et massivt tysk pres i de sidste ti minutter plus tillægstid.

Leipzigs midtbanespiller Nicolas Seiwald ærgrede sig over den forspildte mulighed på eget græs.

- Vi kom foran 2-1 efter det røde kort, men vi var efterfølgende for naive og lod dem score deres mål for nemt. Vi havde mange chancer i slutfasen, og vi skulle have scoret på en eller to af dem.

- Vi kunne endda have vundet kampen til slut. Det er meget skuffende, siger Nicolas Seiwald til Leipzigs hjemmeside.

Leipzig tabte også den første kamp i Champions League knebent, da det endte med et nederlag på 1-2 ude til Atlético Madrid. Det efterlader Leipzig som nummer 29 ud af de 36 hold i ligaspillet.

Med den kedelige start erkender Leipzig-træner Marco Rose, at holdet er under pres inden de næste kampe i Champions League hjemme mod Liverpool og ude mod Celtic.

- Vi er i et nyt format, og når vi ser på den store tabel, så har vi nul point og seks kampe tilbage.

- Vi ved, at vi stadig skal møde hold af en vis kaliber, og at vi på et tidspunkt skal begynde at hente nogle point, siger Rose ifølge dpa.

Juventus-angriberen Dusan Vlahovic, der udlignede to gange mod Leipzig, forklarede, at italienerne kæmpede som besatte efter en god pausesnak med træner Thiago Motta.

- Vi spillede næsten bedre med ti mand og viste, at vi er et hold. Vi pressede dem højt og havde succes med det, siger Vlahovic.

I første halvleg var Motta to gange nødt til at foretage en udskiftning, da stopperen Bremer og kantspilleren Nicolas Gonzalez udgik med skader efter 6 og 12 minutter.

Det endte med at blive den indskiftede Juventus-spiller Francisco Conceicao, der scorede det afgørende mål til 3-2.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT