Netcompanys omsætning vokser betydeligt efter opkøb

25. JAN 2023 • 08:03ERHVERV/POLITIK

For et års tid siden blev opkøbet af det luxembourgske selskab Intrasoft annonceret hos Netcompany.

It-selskabet Netcompany har fortsat fart på og har i 2022 omsat for mere end 5,5 milliarder kroner. Det er 53 procent mere end året før.

Det viser selskabets regnskab onsdag morgen.

Det skyldes ikke mindst opkøbet af det luxembourgske selskab Intrasoft, der blev annonceret for et års tid siden, og som nu er en integreret del af koncernen under navnet Netcompany-Intrasoft.

Den organiske vækst lander på knap 15 procent for året.

- Vi afsluttede året stærkt og i overensstemmelse med vores forventninger, siger topchef André Rogaczewski i en kommentar til regnskabet.

- Resultatet er drevet af en fortsat stærk præstation i hele koncernen, især i Netcompany-Intrasoft og Storbritannien, siger han.

Antallet af ansatte er hen over det seneste år mere end fordoblet fra 3385 til 7353. Heraf stammer en stor del af de nye ansigter fra Netcompany-Intrasoft.

André Rogaczewski takker sine ansatte for den fortsatte fremgang.

- Resultater som disse er ikke nemme at opnå, og de er et vidnesbyrd om det enestående talent, som vores medarbejdere besidder.

Netcompany forventer en omsætningsvækst på mellem otte og 12 procent i 2023.

Det kan forekomme tilbageholdende set i lyset af det seneste års fremgang, men det er baseret på en forventning om, at Europa vil befinde sig i en recession, lyder det.

- Det forventes også, at recessionen vil føre til flere "vent og se"-situationer relateret til beslutninger om, hvornår der skal igangsættes nye projekter med vores kunder, som potentielt vil have negativ indflydelse på omsætning, skriver Netcompany.

/ritzau/

MESTE LÆST ERHVERV-POLITIK (48 T)

SENESTE RITZAU