Her kommer Ida og Sjur og mål i Softice-løbets børneløb. Foto: Allan Rieck
| 4. JUL 2019 • 07:33
Jakob Nørmark
Journalist

4. JUL 2019 • 07:33
Softice-løbet i Gudhjem blev løbet i solrige og smukke omgivelser onsdag aften. 428 løbere gennemførte den kuperede 6,9 kilometer-rute, mens 404 børn har fået registreret en tid på 1,3 kilometer-løbet.

Først i mål var Alex Mogensen fra SÅN-Løberne i tiden 22 minutter og 20 sekunder. Vindertiden var den hurtigste siden 2015.

Bedste kvinde blev Klara Hansen, Viking Atletik. Hun klarede ruten på 25 minutter og 46 sekunder og blev blot overgået af seks mandlige løbere.

I børneløbet, hvor man højst måtte være 14 år, kom Villads Rosenstand fra Frederiksberg IF først over målstregen på havnen. Han brugte 4 minutter og 20 sekunder på rundturen i Gudhjem og var fem sekunder hurtigere end nummer to, Freja Boss Rasmussen fra Viking Atletik.

Softice-løbet har sit navn, fordi alle deltagere kan hente en softice hos Gudhjem Special efter løbet. Vinderne fik overrakt isbutikkens enorme Apollo-signaturis, der har en lille vaffel plantet i den store isvaffel.