Glæde efter milliongave: 'Vi skal lige finde ud af, hvilket ben vi skal stå på'

Glæde efter milliongave: 'Vi skal lige finde ud af, hvilket ben vi skal stå på'
Sydbornholms Privatskole i Pedersker har en friluftslivsprofil, som en bevilling fra Nordea-fonden bringer videre i form af en naturlegeplads, et væksthus og udvidelse af en bålhytte. Billedet er fra et tidligere projekt på skolen. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 20. DEC 2022 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
20. DEC 2022 • 15:30

Friskolen Østerlars har fået en million kroner og Sydbornholms Privatskole næsten 750.000 kroner til at skabe bedre faciliteter til udeliv.

I Østerlars og Pedersker går man rundt med armene over hovedet på den lokale skole, fordi man har fået en julegave fra Nordea-fonden. Sydbornholms Privatskole er allerede i gang med at bruge pengene, og Friskolen Østerlars glæder sig til at finde ud af, præcis hvordan man vil bruge en million kroner.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her