En dejlig eftermiddag i julens tegn

En dejlig eftermiddag i julens tegn
Pensionistkoret underholdt med dejlige julesange. Privat foto
NOTITS | ABONNENT | 20. DEC 2023 • 20:00
NOTITS | ABONNENT
20. DEC 2023 • 20:00

Lørdag den 16. december holdt Knudsker Pensionistforening i Sagahuset årets sidste arrangement, og det blev en dejlig eftermiddag med rigtig julehygge:

Pensionistkoret underholdt med dejlige julesange, derefter hyggemusik og uddeling af gaver til alle. Vi blev trakteret med gløgg, æbleskiver, kaffe og julekage, fortæller foreningens formand, Hanne Gregersen, i en mail til Tidende, som fortsætter:

Bestyrelsen kunne samtidig præsentere foreningens program for 2024, inklusive ferierejsen, som skal gå til Sønderjylland med et smut til Tyskland.

Programmet for 2024 omfatter ydermere en éndages tur til oplevelsescentret Nyvang ved Holbæk, udflugt på øen, fester, spisninger, foredrag, musik-underholdning, leg med ord med mere.

En meget populær aktivitet er et ophold på et hotel på vores ø med spisning, musikunderholdning med mulighed for dans, overnatning og morgenmad. I 2024 bliver dette ophold på Hotel Allinge, hvor vi ved ankomst starter med eftermiddagskaffe.

Vores faste grupper: stolemotion, onsdagscafe, Pensionistkoret og malergruppen er alle meget eftertragtede og velbesøgte, noterer Hanne Gregersen videre, og oplyser i øvrigt, at program og rejsefolder kan ses på foreningens hjemmeside knudskerpensionistforening.dk under fanen "Program". tøm