Emmas skolegang gik op i kliker og kaos: 'Jeg græd bare'

Emmas skolegang gik op i kliker og kaos: 'Jeg græd bare'
Emma Petersen (tv) og Emmamarie Munch har selv prøvet at være en del af en sammenlægning. Det ønsker de ikke, at andre skal opleve. Foto: Sarah Thun Kristensen
NYHED | ABONNENT | 26. SEP 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
26. SEP 2023 • 05:30

Emma Petersens skole blev en del af en sammenlægning, der skabte klikedannelser i klasserne og betød, at hun fik alt for meget fravær. Nu fortæller hun sin historie for at gøre opmærksom på mulige konsekvenser af ét skoledistrikt.

I den seneste tid er det blevet slået ring om Rønnes to folkeskoler, store bannere og små protestsedler er sat op og underskrifter indsamlet. Alt sammen for at demonstrere imod, at Åvangsskolen og Søndermarkskolen skal være et enkelt skoledistrikt i stedet for to.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning