Eleverne dumper på stribe – skoleledere er bekymrede

Eleverne dumper på stribe – skoleledere er bekymrede
– Jeg er ikke overrasket. Vi har helt klart givet de børn, der gik ud i sommer nogle vanskelige år. De er i den grad en corona-årgang. Det ville være et mirakel, hvis de kunne levere bedre end årene før dem, siger Kasper Johansen, skoleleder på Kongeskærskolen. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 27. SEP 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
27. SEP 2023 • 05:30

Det er ikke overraskende, men stadig bekymrende, at hver femte elev i kommunens skoler dumper deres afgangseksamen i dansk eller matematik, mener skoleledere fra Rønne, Nexø og Allinge.

Hver femte bornholmske folkeskoleelev, som i sommer gik ud af niende klasse, formåede ikke at trække et 02-tal ud af eksaminator og censor ved deres afgangseksamen i enten dansk eller matematik. Det viser netop offentliggjorte tal fra Børne- og Undervisningsministeriet. Det kunne DR Bornholm oplyse tirsdag.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Højt prisniveau fra dagens begyndelse. Allerede kl. 08 overhaler Det Frie Valg (variabel timepris) Det Enkle Valg (fast kvartalspris). Over døgnet er dog der ikke forskel på de to produkter. Brug strømmen efter kl. 21, hvor vi kommer under 3 kr./kWh alt inkl. Opdateret 00.14. Næste opdatering kl. 13.20.

Bornholms energi og forsyning