Vandrerhjem udbudt til 8 mio. kr. solgt

Vandrerhjem udbudt til 8 mio. kr. solgt
Carsten Schou fra EDC Bornholmerbo lykønsker de kommende ejere Rønne Vandrerhjem, Anja Lund Akdeniz Jensen og Adem Akdeniz. Privat foto
NYHED | 15. SEP 2023 • 14:32
NYHED
15. SEP 2023 • 14:32

Rønne Vandrerhjem får nye ejere den 1. januar 2024.

Rønne Vandrerhjem på Arsenalvej 12, Rønne, er blevet solgt.

Det oplyser EDC Bornholmerbo i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Rønne Vandrerhjem tilhørende Philip Marker er solgt med overtagelse pr. 1. januar 2024. Den nuværende forpagter ophører således med sine aktiviteter pr. 31. december 2023.

De nye ejere, Anja Lund Akdeniz Jensen og Adem Akdeniz, som bor på Bornholm og altså har købt ejendommen/virksomheden vil senere fremkomme med informationer om de tiltag, de vil iværksætte, for at drifte vandrerhjemmet.

Philip Marker og hans forpagter er glade for, at vandrerhjemmet er blevet solgt og ønsker, at de nye ejere vil blive ligeså tilfredse, som de selv har været.

Af salgsmaterialet fremgår det, at vandrehjemmet var udbudt til en pris på otte millioner kroner, samt at etagearealet er på 985 kvadratmeter med en kælder på 196 kvadratmeter, og at grunden er på 11.750 kvadratmeter med et bebygget areal på 1.015 kvadratmeter. Heraf boligarealet på 113 og erhvervsarealet på 872 kvadratmeter.

På udendørsarealet finder man blandt andet minigolfbaner, diverse sport­s­fa­ci­li­te­ter og en græsplæne til gæsternes ophold, mens der inden døre blandt andet er en billardstue.

Pressemeddelelsen oplyser ikke, hvorvidt vandrerhjemmet blev solgt til udbudsprisen.