Svaneke Bryghus vinder sølv og bronze ved VM i øl
Foto: Jens-Erik Larsen

FØDEVARER | SVANEKE | GRATIS
23. AUG 2021 • 17:58
Jakob Marschner
Journalist

Svaneke Bryghus vinder sølv og bronze ved VM i øl

Svaneke Bryghus har netop vundet sølv og bronze ved World Beer Awards indledende runde, hvor øl fra alle lande bedømmes, og hvor vinderne går videre til finalerunden om at blive kåret som verdens bedste øl i september.

Game Changer Pilsner modtog en flot sølvmedalje. Game Changer er Svaneke Bryghus' seneste øl og blev lanceret i foråret i forbindelse med, at al ølbrygning og tapning på bryggeriet er blevet verificeret som CO2-neutralt.

Jubilæumsøllen Sorte Muld vandt desuden bronze. Sorte Muld blev oprindeligt brygget i forbindelse med bryggeriets 20 års jubilæum sidste år, men da interessen for øllen var så stor, blev den brygget op igen i år.

– Jeg er rigtig stolt af udmærkelserne. Det er et stort skulderklap til bryggeriet, og vi vil bruge det aktivt i vores kommunikation for at synliggøre over for forbrugerne, at vi ikke blot brygger rigtig gode øl hos Svaneke Bryghus – men at vi også får fine udmærkelser for øllet, fortæller Steen Jespersen, direktør for Svaneke Bryghus.

World Beer Awards bliver arrangeret af websitet The Drinks Report, der beskriver sig som "verdens førende ressource for professionelle udi drikkevarer".Flere nyheder