I kan ikke bare lægge prisstigningerne over på jeres kunder? Bliver det så for pebrede priser?
– Ja, det gør det. Der er flere, der har sagt, at vi bare måtte sætte priserne op, men det er en hårfin balance. Jo, man kan sætte kødpriserne op, men vi har også mærket, at der efter nytår er kommet færre kunder, og vi tror, det skyldes, at alt andet også er steget, og at folk kan mærke det og begynder at se på pengene. Og vores kød er i forvejen dyrere, det er lokalt produceret, det er kødkvæg, og vi tager store hensyn til dyrevelfærd og så videre, mens du med det kød, du køber i dagligvarebutikker, ikke kan være sikker på, om det kommer fra kødkvæg eller malkekvæg – eller for den sags skyld, om det er dansk kød. Så det hele hænger sammen.
Så I befinder jer i et vadested og skal lige se tiden lidt an, inden I finder ud af, præcis hvad I kan tilbyde fremover?
– Ja, det er rigtigt, siger Lene Andersen.