– Og når vi slagter, er der også kød til overs, som vi sælger til et lille kundekartotek, vi har oprettet med trofaste kunder. Men vi kan være nødt til at sige nej til visse udskæringer, når folk kommer ind fra gaden og vil købe kød. Vi åbner gerne for folk, der kigger forbi, men kan ikke love at have den udskæring, de efterspørger.
Planen
Trafikken er simpelthen, at når ægteparret på Glasergård Gårdudsalg begynder at mangle kød i fryseren, sender det en tyr til Kosakgården Slagteri i Slangerup, hvorfra parret så får kødet retur.
– Ja, det er møgegoistisk, men så sælger vi altså det videre, vi kan. Vores oprindelige plan var at kunne servicere både bornholmere og turister, men som det ser ud nu, lader det sig ikke gøre, og vi har også måttet sige nej til restauranter, som gerne ville have godt, lokalt produceret kød. Prisstigningerne gør det virkelig usikkert, hvad vi kan gøre.
I kan ikke bare lægge prisstigningerne over på jeres kunder? Bliver det så for pebrede priser?