Se de vilde prisstigninger: Gårdejer må drosle ned for luksuskød

Se de vilde prisstigninger: Gårdejer må drosle ned for luksuskød
Lene Andersen og gemalen Keld Andersen startede gårdudsalg i 2020 og kæmper for at kunne fortsætte. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ØSTERLARS | ABONNENT
10. JUN 2022 • 07:30

Glasergård Gårdudsalg i Østerlars vil gerne producere kød fra Hereford-kvæg og havde planer om at udvide med frilandsgrise. Men det var i januar, nu er alt ændret.

Tingene er løbet hurtigt i dette år, som begyndte håbefuldt med en coronakrise, som begyndte at dampe af, men hvor den positive udvikling blev overhalet inden om af Putins krig i Ukraine. Den har sat verdenssamfundet under et overraskende pres på blandt andet fødevareområdet med store prisstegninger på blandt andet korn, gødning og solsikkeolie til følge.

Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dk



Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er: