– Ja, det synes jeg. Og nogle gange også mere end hvad godt er. Jeg har altid startet en masse aktiviteter op.
Det første store projekt var dit is-eventyr Øriginal. Hvad har du lavet siden da?
– Jeg har kørt rundt og lavet is hele sommeren, og så har jeg over tid forsøgt at bygge mere på. Jeg har været i Tivoli, på kræmmermarkeder, til festivaler og til Folkemødet. Og jeg åbnede i København og havde butikker på vej på Islands Brygge, på Vesterbrogade og i Snogebæk. Altså, bare nogle små pop up-butikker. Og så har jeg om vinteren rejst eller arbejdet inden for restaurationsbranchen som tjener eller barista.
Så din drøm er at firmaet bliver større?
– Nej, ikke længere. For efter jeg fik søsat alle de nye projekter, fandt jeg ud af, at det var for kontinuerligt for mig. Det kom længere væk fra det, jeg synes er rigtig sjovt – at arbejde intenst i en periode, ligesom sommeren på Bornholm jo er. Så jeg har ændret konceptet, så det mere bliver en café med noget salg og nogle flere drikkevarer.