– I Enbârt tager vi udgangspunkt i de bedste, gerne økologiske, bornholmske råvarer sammensat i et rent og elegant udtryk for hele familien – præcis som det hører sig til på et strandhotel. Vi vil gerne finde og tilberede de fine råvarer, vi har på øen, og helst når de er i sæson og allerbedst. Fordi vi ligger lige ud mod havet, vil der altid være fisk og skaldyr fra vores leverandør, Fiskerikajen, på menuen. Men man kan selvfølgelig også altid få et stykke kød fra dyr, der har haft det godt, serveret. Vigtigst er det, at vi har en holdning til det, vi vælger at lægge på tallerkenen og sætte foran vores gæster, siger Dennis Poulsen, køkkenchef på Enbârt i en pressemeddelelse.
Køkkenets ambition om at hente så mange råvarer som muligt i nærområdet hos lokale avlere og producenter er en del af en bæredygtighedstanke, som også slår igennem i menuen. Den har stort fokus på grøntsager, og der vil altid være et rent vegetarisk alternativ.
Menuen skifter hver måned og vil altid have tre forretter, tre hovedretter og lige så mange dessertmuligheder.
Historisk spisesal