Ny konkurrence i Rønne: Spis så meget som muligt på 10 minutter

NYHED | RØNNE | ABONNENT | 12. AUG 2022 • 11:04

Pizzaer og burgere spist på tid er konceptet bag en ny konkurrence, som Pizza Deli og burgerbaren Reef i Rønne har sat i gang.


Er du god til at spise rigtig meget på rigtig kort tid, er en ny konkurrence i Rønne måske noget for dig. To forretninger i byen har nemlig besluttet at holde en pizza- og burgerspisningskonkurrence midt på Store Torv lørdag den 20. august.

– Det var bare en idé, jeg fik, og jeg synes, det kunne være sjovt. Og måske kunne det gøres til en årlig tradition, siger William Bach, der driver Pizza Deli på torvet i Rønne.

Konkurrencen bliver en ren lokal konkurrence og har altså ikke nogen forbindelse til andre, landsdækkende spisekonkurrencer, men idémanden håber, at det måske kan blive en sjov kamp mellen de bornholmske byer.

– Afhængigt af hvem der dukker op, så kan de bornholmske byer måske udfordre hinanden, mener William Bach.

Konkurrencen laver han i samarbejde med Cecilie Louise Statager, der driver burgerbaren Reef i Gartnervangen i Rønne. På den måde kunne der både konkurreres i pizza- og burgerspisning, fortæller han.

Håber mange kommer og hepper

Konkurrencen kommer til at foregå på udeserveringsområdet på Store Torv, og efter at William Bach lagde et opslag på Facebook om arrangementet, er der kommet rigtig mange kommentarer og delinger på butikkens side.

– Vi synes, det er meget sjovt ,at mange på Facebook nu begynder at udfordre hinanden til at deltage. Og så håber vi da, at mange vil komme ned og heppe på deltagerne, så vi får en rigtig fest.

William Bach fortæller, at konkurrencen vil bestå at to runder, fem der skal spise burgere, og op til 10 personer, der skal spise pizzaer, og deltagerne vil blive delt op i mænd og kvinder. Både burgerne og pizzaerne er almindelige størrelser, og deltagerne får 10 minutter til at spise, så meget de kan.

Kontant præmie til vinderen

Hvor mange pizzaer tror du, man kan spise på 10 minutter?

– Jeg aner det ikke. Jeg kan selv kun spise en, men måske er der en der kan spise to. Det får vi at se. Men deltagerne får 10 minutter, og så skal de bare give den gas, siger William Bach.

– Pizzaerne til konkurrencen bliver lavet hos Pizza Deli på torvet, hvorimod burgerne bliver lavet i burgerbaren Reef i Gartnervangen, og så bliver de lynhurtigt kørt ind til torvet, så de kan blive serveret der, forklarer han.

Kan man selv bestemme, hvad man vil have på sin pizza?

– Tja - det har jeg ikke engang overvejet. Men det burde man da kunne. Jeg tænker, at det mest praktiske vil være, at der bliver tre forskellige at vælge imellem. Ellers bliver det vist for kompliceret.

Hvad er præmien?

– Der vil være en kontant præmie på omkring 500 kroner, og så kommer der nogle mindre anden- og tredjepræmier. Og så er der nogle rammer Pepsi Max til vinderne også.

Er man lidt småsulten næste lørdag, kan det være en god idé at dukke op på torvet, for deltagerne i konkurrencen bliver udvalgt på dagen, og er der flere der gerne vil, bliver der trukket lod.

HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.