Ny Discovery-serie følger Thorborg-parrets hoteleventyr i Gudhjem

Ny Discovery-serie følger Thorborg-parrets hoteleventyr i Gudhjem
Martin og Jannie Buch Thorborg fotograferet i nærheden af Hotel Klippen i Gudhjem, som er et af de hoteller, de arbejder på at få klar til sæsonen i tv-serien "Buch Thorborg". Pressefoto
23. MAJ 2022 • 10:30
Henrik Nielsen
Journalist

Ny serie følger blandt andet deres arbejde med de hoteller, de har købt i Gudhjem.

Ægteparret Jannie og Martin Buch Thorborg er hovedpersonerne i en ny tv-serie, der blandt andet følger, hvordan de får deres hoteller i Gudhjem klar til turistsæsonen.

– Jeg er meget glad for, at Martin og Jannie har haft lyst til at dele deres spændende forretningseventyr med os. Jeg ser frem til at give seerne mulighed for at komme helt tæt på det dygtige iværksætterpar, og jeg håber, at de vil sætte pris på det helt eksklusive indblik, man får i parrets arbejdsgang og tankesæt, siger programdirektør Pil Gundelach Brandstrup hos Warner Bros, Discovery Danmark i en pressemeddelelse.

Det temperamentsfulde og hyperambitiøse ægtepar er ikke altid enige om, hvordan tingene skal gøres, hvad der skal prioriteres, og hvem der skal sørge for, at opgaverne bliver udført. Det er ikke kun iværksætterparret, seerne møde. Kendte ansigter som Adam Price, Julie Zangenberg og Maria Montell dukker også op.

"Buch Thorborg" kan streames på Discovery+ og ses på Kanal 5 fra 31. maj.