Mejeri skal forvandles til bed and breakfast

Mejeri skal forvandles til bed and breakfast
Thomas Moody Avnberg, der ejer det gamle mejeri i Pedersker, fortæller, at bygningen rummer 350 kvadratmeter helårsbolig og yderligere 170 kvadratmeter, der er registreret som hotel og pensionat. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 11. SEP 2023 • 05:30
Anna Holm
Journalist
NYHED | ABONNENT
11. SEP 2023 • 05:30

Parret bag caféen Groland i Rønne har kastet deres kærlighed over det gamle mejeri i Pedersker, som de vil omdanne til et Bed and Breakfast.

Gro Kückelhahn og hendes mand Andreas Roland Berg meldte søndag ud på sociale medier, at de vil åbne et Bed and Breakfast i det gamle mejeri i Pedersker.

"I mejeriets store, gamle og smukke mejerisal skal vi afholde fester og events. Stedets fire lejligheder og otte værelser, vil vi omdanne til et Bed and Breakfast med alle Grolands små detaljer og finurligheder, som I kender dem", skriver de på facebook.

Parret skal forpagte stedet, som ejes af Thomas Moody Avnberg, som har nok at se til med sit eget firma TJ-regnskabsservice.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.