Lilli's Glasdesign sælger konceptet

Lilli's Glasdesign sælger konceptet
Lilli og Kurt Carlsen vil stoppe i Lilli's Glasdesign. Foto: Bornholms Erhvervsmægler
NYHED | 30. MAR 2023 • 05:30
Af:
Torben Østergaard
NYHED
30. MAR 2023 • 05:30

"Er du kreativ og ønsker at kombinere dine evner med et godt forretningskoncept, har du nu mulighed for at overtage en veldrevet glasdesignbutik med tilhørende workshop og lille café".

Sådan skriver Bornholms Erhvervsmægler om Lilli's Glasdesign, som ligger på Søndre Landevej, Nylars.

Erhvervsmægleren solgte i 2022 St. Strandbygård, som Lilli's Glasdesign ligger på, og står nu også for salget af Lilli's Glasdesign, idet køberen overtager konceptet, men altså ikke selve matriklen.

Købesummen på 300.000 dækker således forretningskonceptet, oplæring, inventar og herunder gasovn, salgsdisk, borde, reoler med mere.

Den årlige leje for lokalerne på 703 kvadratmeter, som rummer Lilli's Glasdesign, vil herefter være 96.000 kroner, idet lejer forestår omkostninger til renovation, forbrug af gas, el og vand samt indvendig vedligeholdelse, oplyser Bornholms Erhvervsmægler.

Den kommende køber får mulighed for oplæring i sæsonen 2023 og overtager herefter butik og værksted fra den 1. november 2023.

Bornholms Tidende fortalte i oktober sidste år, at Lilli og Kurt Carlsen, som i to årtier har boet på og drevet virksomhed fra Store Strandbygård i Nylars, havde solgt gården og var klar til at gå på efterløn og pension.

Butikken havde de dog ikke solgt, så de lejede sig ind på St. Strandbygård for at drive Lilli's Glasdesign videre i 2023.