Keramikfabrik holder butikken åbent året rundt

Keramikfabrik holder butikken åbent året rundt
Keramikfabrikken laver både vaser, tallerkner, skåle, kopper og kander. Foto: Sarah Thun Kristensen
NYHED | ABONNENT | 21. NOV 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
21. NOV 2023 • 15:30

Der bliver ingen black friday, men vil man have fat i ø-koppen kan den købes på fabrikken næsten alle ugens dage - også selvom dagene er blevet koldere og kortere.

Du kender måske ø-koppen. Den høje eller lave og snorlige beholder til kaffen, som kommer i smagfulde glasurer enten ensfarvede eller med smukke mønstre.

Koppen minder i sin form om en klassisk engangskop med den flade bund og de lige sider, og så sælges den altså i Illums Bolighus, Bahne og andre små designbutikker rundt omkring i hele Danmark.

Bornholms Keramikfabrik, som producerer koppen, holder til i Nexø. Lige for tiden har de tre faste fuldtidsansatte og de otte deltidsansatte nok at se til med at producere vaser, kopper og tallerkner til julehandlen.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Højt prisniveau fra dagens begyndelse. Allerede kl. 08 overhaler Det Frie Valg (variabel timepris) Det Enkle Valg (fast kvartalspris). Over døgnet er dog der ikke forskel på de to produkter. Brug strømmen efter kl. 21, hvor vi kommer under 3 kr./kWh alt inkl. Opdateret 00.14. Næste opdatering kl. 13.20.

Bornholms energi og forsyning