Jysks ejer overvejer ny butik i Rønne

Jysks ejer overvejer ny butik i Rønne
Ilva kan få en ny nabo, hvis Lars Larsen Group får lov til at bygge en ny boksbutik ved siden af møbelbutikken på Åkirkebyvej i Rønne. Arkivfoto: Nanna Krogh
NYHED | ABONNENT | 22. SEP 2023 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
22. SEP 2023 • 15:30

To butikskæder har henvendt sig til kommunalbestyrelsen, fordi de ønsker at bygge nye boksbutikker ved Åkirkebyvej i Rønne. Torsdag viste et flertal i kommunalbestyrelsen sig villigt til at ændre kommuneplanen, så området i stedet for butikker med særligt pladskrævende varer bliver for butikker, der er så store, at de ikke kan indpasses i bymidten.

Endnu har det ikke været fremme, hvilke butikskæder det er, der har rettet øjnene mod Bornholm, Rønne og Åkirkebyvej. Det fremgår kun, at det er kæder, der ønsker at bygge store udvalgsvarebutikker på grunde, de i forvejen ejer.

Den ene henvendelser drejer sig om en butik på 1.900 kvadratmeter, der ønskes opført ved siden af Ilva. Den grund ejer LLG A/S – også kendt som Lars Larsen Group – som i forvejen har en Ilva og en Jysk i Rønne.

Tidende har på den baggrund spurgt LLG A/S, om det er den, der har planer i Rønne og i givet fald hvilke.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdateret kl. 13.05. Næste opdatering kl. 01.14.

Bornholms energi og forsyning