Ingeniør afløser malermester i bestyrelse

Ingeniør afløser malermester i bestyrelse
Anders Bjerregaard fra Steenbergs Tegnestue er på vej ind i Business Center Bornholms bestyrelse og Erhvervshus Hovedstadens filialbestyrelse. Arkivfoto: Berit Hvassum
NOTITS | ABONNENT | 30. MAR 2023 • 12:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
30. MAR 2023 • 12:30

Anders Bjerregaard står til at træde ind i stedet for Brian Kofod.

I begyndelsen af året trådte malermester Brian Kofod ind i Business Center Bornholms bestyrelse og Erhvervshus Hovedstadens filialbestyrelse som repræsentant for SMV Bornholm. Nu ønsker han at træde ud igen, og han bliver efter alt at dømme erstattet af Anders Bjerregaard. Han er uddannet El-ingeniør og er ejer af og direktør i Steenbergs Tegnestue.

Anders Bjerregaard er blevet indstillet af SMV Bornholm, men inden han kan afløse Brian Kofod, skal kommunalbestyrelsen formelt godkende det. Kommunen har bedt SMV Bornholm om at stille med både en mand og en kvinde som kandidat, men af de to kvinder i SMV Bornholms bestyrelse er den ene allerede aktiv i bestyrelsesarbejde i Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden, og den anden har ikke mulighed for at være medlem, fremgår det af sagsfremstillingen.

Kommunens direktør indstiller, og erhvervs-, bolig- og beskæftigelsesudvalget anbefaler, at kommunalbestyrelse siger ja til udskiftningen.