Hoglebjerg er solgt

Hoglebjerg er solgt
Der er nu godt nyt til rejselystne bornholmere, som igen får mulighed for at få passet deres katte og hunde på Hoglebjerg. Arkivfoto: Berit Hvassum
TOPNYHED | HASLE
12. MAJ 2022 • 15:30
Jesper Gynther
Journalist

Hoglebjerg er blevet solgt, og stedet vil fortsat blive drevet som en hunde- og kattepension.

Kamille Pelle og Jan Larsen har nu solgt Hoglebjerg Hunde- og Kattepension, oplyses det i en pressemeddelelse.

– Vi har haft fire dejlige år her på Hoglebjerg, siden vi i 2018 overtog gården, og vi vil sige et stort tak til alle vore trofaste kunder igennem årene, fortæller de nu tidligere ejere.

De nye ejere er Frida Sevel og Peter Westergaard, og de vil fortsat drive stedet som en hunde- og kattepension. De flytter således ind på Hoglebjerg den 1. juni og vil være klar til at tage imod hunde og katte i pensionen allerede fra den 20. juni.

Man kan følge med på hjemmesiden Hoglebjerg.dk for nærmere info i den kommende tid.

Var tvunget til at sælge

Hoglebjerg Hunde- og Kattepension har ikke været i drift siden marts, hvor Kamille Pelle og Jan Larsen valgte sætte stedet til salg og flytte til Sjælland, fordi de ikke har kunnet få et botilbud til et familiemedlem.

– Det er nødvendigt for os at kunne være tæt på vores aller kæreste, derfor rykker vi snarest teltpælene op og flytter med til Sjælland, lød det i en pressemeddelelse, hvor Kamille Pelle og Jan Larsen beklagede over for de kunder, der havde booket sig ind resten af året.

Kamilla Pelle og Jan Larsen har drevet hunde- og kattepensionen siden 2018.

Kamille Pelle og Jan Larsen har solgt Hoglebjerg Hunde- og Kattepension. Arkivfoto: Berit Hvassum