– Vi blev totalt forelsket i lokationen. Mit hjerte banker for de små butikker og det her er bare den eneste rigtige fiskehandel på øen. Det er også derfor vi kalder det Bornholms Fiskehandel, fordi det ærer stedet mere. Vi vil fortsætte det i samme ånd som Mona og Jørn Ole.
På sigt vil der som det nye navn antyder komme flere specialiteter i Bornholms Fiskehandel og Delikatesser. Fra fisk, lokale grøntsager og kød til æg og oste.
– Der er nogle ting, som mangler på Bornholm, som vi kan tilbyde her i butikken. Der mangler et sted, hvor man kan få nogle gode oste, eller til højtider, et stykke trøffel eller kaviar.
– I det hele taget vil vi tilbyde kvalitetsvarer, som bliver udvidet til også at omfatte lokale grøntsager, oliven, olivenolier og eddike, og kød fra den leverandør, vi i forvejen bruger, som hedder Spis min Gris. De leverer højkvalitets biodynamiske, økologiske kødvarer som ribeye, entrecote og grillpølser, og biodynamiske kyllinger, som først slagtes efter fire måneder.
– Vi kommer ikke til at lave om. Det er ikke fordi det skal være fint. Vi kommer ikke til at røre fliserne på gulvene og væggene. Men det er klart, at vi vil optimere og rykke lidt rundt, samtidig med at vi bevarer sjælen. Lige nu går vi og lærer, hvordan vi ryger laksen, vi overtager de gamle opskrifter, siger Mathias Sejer Sørensen.