Hallerne åbner igen i en optimeret udgave

Hallerne åbner igen i en optimeret udgave
Den konstituerede halinspektør og mangeårig formand for AaIF, Marian Lundh, har påtaget sig opgaven med at rydde op i arbejdsgangene og ansætte nyt personale. Arkivfoto: Allan Rieck
IDRÆT | AAKIRKEBY | ABONNENT | 21. JUN 2021 • 13:15
IDRÆT | AAKIRKEBY | ABONNENT
21. JUN 2021 • 13:15

IDRÆT

Katrine Petersen blev i slutningen af maj fritstillet efter fem år på posten som halinspektør. Idrætsforeningen i Aakirkeby har nu konstitueret formanden i stillingen, mens man leder efter en ny.

Den konstituerede halinspektør er Marian Lundh, mangeårig formand for AaIF. Hun har påtaget sig opgaven med at rydde op i arbejdsgangene og ansætte nyt personale.

– Jeg hjælper hallens bestyrelse med at optimere og strømline rutinerne i hallerne, så det bliver let at gå til for den nye halinspektør, siger hun.

Personalebehovet i Aakirkebyhallerne svinger stærkt henover året, men Marian Lundh vurderer, at der i hvert fald er ti faste stillinger, hvoraf de fleste er tilknyttet køkkenet.

Afviste tre personer

Der er langsomt blevet åbnet op for idrætsaktiviteterne i hallen siden nedlukningen sidste år. Gymnastik, håndbold og fodbold har været i gang siden marts, og i sidste uge holdt man det første store arrangement indendøre, da Stig Rossen sang John Mogensen-sange for 500 lokale medlemmer af Danske Seniorer, fagbevægelsens organisation for senior- og efterlønsmedlemmer.

– Alt gik godt. Vi måtte kun afvise tre mennesker, fordi de ikke kunne fremvise gyldigt coronapas, siger Marian Lundh.

Køkkenet leverer mad ud af huset, og der holdes igen møder og selskaber i hallernes to selskabslokaler.

Men cafeteriet – herunder salg af dagens ret – genåbner først efter sommerferien.

– Vi er her først og fremmest for idrættens skyld, og der er altid stille i hallerne i juli, siger Marian Lundh.

Hun forventer at få de ledige stillinger i haller og køkken besat hen over sommeren.