Guld og sølv til lokale gin
Det blev til to medaljer, da Bornholm Distillery deltog i den internationale prisuddelingen World Spirits Trophy. Pressefoto

FØDEVARER | RØNNE | GRATIS
3. AUG 2021 • 11:22
Henrik Nielsen
Journalist

Guld og sølv til lokale gin

Det var en god oplevelse for Bornholm Distillery, da den årlige udgave af den internationale prisuddelingen World Spirits Trophy fandt sted i Luxembourg for nylig.

Martin Kofoed havde indstillet både Slotslyngen Gin og Bornholm Gin, og begge blev tildelt medaljer af dommerne.

– Vi er utrolig glade og stolte over, at vi af panelet blev tildelt point nok til, at Slotslyngen Gin vandt guld, og Bornholm Gin vandt sølv, fortæller han i en pressemeddelelse.

Medaljerne er ikke det eneste, Martin Kofoed har at glæde sig over. Han fortæller, at Bornholm Distillery i år har fået en særdeles lovende start på det tyske marked, som han ser meget potentiale i.

– For at understøtte vores tyske importør arbejder vi intenst på at udbrede kendskabet til os gennem messer, annoncering og medier, fortæller han.

Det var i den forbindelse, Bornholm Distillery blev anbefalet at deltage i den internationale spirituskonkurrence i Luxembourg med et panel af 92 dommere.

Martin Kofoed er født og opvokset på Bornholm. Selvom efterspørgslen vokser, og nye investorer er kommet til, som gør det muligt at udvikle den lille virksomhed, så foregår alting stadig i hånden.

– Vi bruger så vidt muligt lokale ingredienser, som vi enten samler i naturen eller får fra gode, lokale samarbejdspartnere rundt om på øen. Og så bliver al vores spiritus håndlavet i små partier, for så kan vi bedre sikre, at man både kan dufte og smage Bornholm i vores produkter, fortæller han.Flere nyheder