Erhvervsakademi optager 13 nye studerende – men har plads til flere

NOTITS | 28. JUL 2022 • 06:45
NOTITS
28. JUL 2022 • 06:45

Copenhagen Business Academy har optaget 13 nye studerende på finansøkonomuddannelsen. Der er stadig ledige pladser, fortæller akademiet.

Årets tal for optag på de videregående uddannelser er blevet offentliggjort.

Erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy optager i år 13 studerende på den to-årige erhvervsakademiuddannelse finansøkonom, der retter sig mod en karriere inden for eksempelvis bank, ejendomshandel og forsikring. Cphbusinnes Bornholm fortæller i en pressemeddelelse, at der stadig ledige pladser på finansøkonomuddanelsen.

– Vi glæder os til at modtage de 13 studerende og krydser samtidig fingre for, at der er et par ekstra stykker, som kunne få blod på tanden og springe på inden studiestart, siger udviklingschef for Cphbusiness på Bornholm, Ann-Sofi Markussen, i pressemeddelelsen.

Potentielle studerende kan søge gennem Cphbusiness' hjemmeside. Akademiet havde modtaget 14 førsteprioritetsansøgninger til erhvervsakademiuddannelsen finansøkonom.

Professionsbacheloroverbygningen i innovation og entrepreneurship modtog til gengæld ikke nok ansøgninger til at blive oprettet i år.

– Det er ærgerligt, at vi ikke kunne oprette innovation og entrepreneurship i år. Vi har været i kontakt med de to ansøgere og vejledt dem om alternativer, og så har vi en opgave over det næste år med at se på, hvordan vi kan lave en model for uddannelsen, der passer bedre til Bornholm, siger Ann-Sofi Markussen.

Der var ikke optag på erhvervsakademiuddannelserne datamatiker og serviceøkonom i denne omgang. 

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?