Ifølge direktøren har Bornholms Ismejeri lært meget i det forgangne år, og i begyndelsen af 2025 har virksomheden gennemført en række tilpasninger for at sikre en mere effektiv drift, herunder en justering af bemandingen. Samtidig er der investeret målrettet i både salg og udvikling af nye produkter, og det begynder at give resultater, fremgår det.
Konkret eksperimenterer ismejeriet med flere nye isvarianter, blandt andet økologisk, plantebaseret is lavet på havre, ærter og solsikker.
– Vi står i dag med et stærkere udgangspunkt for vækst. Salget på Bornholm går rigtig fint, og vi mærker en stigende interesse fra nye kunder i resten af landet, siger Jonas Bohn.
Bornholmsk is på Bakken
Blandt de nye samarbejdspartnere er Pjerrots Hus på Bakken i Klampenborg, som i 2025 har valgt at sælge økologisk is fra Bornholm. Flere større aktører er også kommet til, og det giver fornyet tro på fremtiden.