Café i Allinge sat til salg

NYHED | ABONNENT | 24. JUN 2022 • 13:00

Drømmer du om at åbne en café på Nordbornholm? Så har du nu en enestående mulighed. EDC Bornholmerbo har nemlig netop fået Havnegade 9 i Allinge til salg.

 

En ejendom med kombineret bolig og erhverv, der er beliggende på den gade, hvor der for få dage siden bevægede sig allerflest folkemødegæster, og som hele sommeren igennem bliver besøgt at tusindvis af turister, kan nu blive din.

– Ejendommen byder på 172 kvadratmeter delvis istandsat beboelse og 121 kvadratmeter erhvervsareal med smagfuld indrettet cafe/bar og tilhørende inventar. Her får du en unik ejendom, med attraktiv beliggenhed og enestående udsigt, hvor drømmen som selvstændig kan kombineres med en moderne beboelse, fremgår det af salgsopstillingen.

– Vi købte ejendommen med planen om, at her skulle vi blive boende i mange år, fortæller den nuværende ejer Dan Bang Spiegelhauer. Derfor har stedet også gennemgået en omfattende renovering de seneste år.

Somme tider ser man dog noget, som man ikke kan sige nej til. Og det skete for Dan Bang Spiegelhauer.

– Vi så pludselig et fantastisk hus lidt udenfor byen, hvor der var noget have til. Så det var vi simpelthen nødt til at købe, fortæller han om grunden til, at huset i Havnegade er sat til salg.

Og netop at caféen i underetagen sælges inkluderet alt inventar, gør ejendommen rigtig spændende, mener Dan Dellgren fra EDC Bornholmerbo.

– Den sælges fyldt med udstyr, så den er jo lige til at overtage. Du kan nærmest starte i morgen, lyder det fra mægleren.

Dan Bang Spiegelhauer vil drive caféen med navnet BS Bar videre, indtil der kommer en køber, der vil overtage.

Caféen har plads til cirka 28 gæster, og på fortovet lige uden for kan der sidde omkring 24 mere, fremgår det.

Prisen er sat til 4.500.000 kroner, og huset blev sat til salg lige inden Folkemødet.