BAT slår to fluer med et smæk efter snyd i busserne

BAT slår to fluer med et smæk efter snyd i busserne
BAT er ved at oplære og indsætte de kommunale parkeringsvagter som kontrollører i busserne. Det er resultatet af et nyt samarbejde, fortæller trafikchef Kim Koch-Hansen. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 15. NOV 2022 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
15. NOV 2022 • 15:30

Trafikselskabet BAT har lavet en aftale med de kommunale parkeringsvagter, som også skal kontrollere buspassagerers billetter.

I fremtiden er det ikke kun bilister, som risikerer en afgift fra en parkeringsvagt, hvis de ikke overholder reglerne. Kommunens trafikselskab, BAT, er i gang med at uddanne vagterne til at tjekke billetter i busserne. Det sker for at forhindre snyd, og samtidig betyder det, at de kommunale parkeringsvagter kan få mere arbejde i de stille vintermåneder. Det fortæller DR Bornholm.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her