Debat: Bornholms Bibliotek bør blive liggende

Debat: Bornholms Bibliotek bør blive liggende
Foto: Jakob Jepsen
| ABONNENT | 11. MAJ 2021 • 08:12
Af:
Mogens
Gurli Kongshjelm
Åkirkebyvej
Rønne 
| ABONNENT
11. MAJ 2021 • 08:12

LÆSERBREV

Det er helt sikkert en rigtig dårlig idé at flytte biblioteket til bymidten, der er masser af liv dernede, og hvad gavn vil det mon gøre?

Man kan parkere i max to timer, og det er ikke nok, hvis du skal deltage i et arrangement i bibliotekets lokaler, som ofte strækker sig over længere tid. Alternativt skal man parkere meget længere væk og det er ikke for ældre og handicappede mennesker, som er dem, der bruger lokalerne både eftermiddag og aften. Det nuværende bibliotek er nemt at komme til på alle tider af dagen, og ikke mindst nemt for alle, der kommer ude fra øen.

Vi vil tilslutte os læserbrevet fra den 22. april, hvor Poul Steen Larsen skrev, at nu skal I ikke lave samme dumme fejl igen, som det skete med Campus og de stakkels omkringboende husejere, som ikke kan have gæster, der parkerer i gaden. Ikke så godt, at nogen havde glemt plads til parkering.

Også Ældrerådet og mange, mange andre, vi har talt med, synes det vil være rigtig ærgerligt at flytte vores lettilgængelige bibliotek.

I ville gerne have biler væk fra torvet, for at gøre torvet hyggeligt. Det var det nye for to år siden. Nu vil I absolut have mere trafik derned, det må blive en ommer.

Dams Gård er en rigtig flot bygning, men brug den til noget andet.