Hvornår begyndte du at lave mad?
– Jeg havde gået og tænkt på det i mange, mange år, så var der flere rundt om mig, der sagde: "Det er ikke et job for dig. Lortearbejdstider, lorteløn og så får du stress med det.”
Jeg gik ned til en kammerat, og vi lavede nogle små, fede arrangementer, hvor man kunne tage penge for det, og vi hyrede en kok. Det var Jesper Paustian, han kunne noget helt specielt. Udover at være lidt rockstjerne-agtig, kunne han lave mad, som jeg ikke havde set før. Han havde en meget naturlig tilgang til maden. Han havde også lidt molekylær gastronomi i sin tilgang til maden, og jeg synes, der var spændende teknik involveret. Jeg kan virkelig godt lide, når ting smager af noget.
Hvad skete der så derefter?
– Så stod vi i køkkenet og snakkede, og jeg sagde: "Jeg har tænkt på at gå i kokkelære." Han sagde: “Jeg har besluttet mig for, at jeg aldrig vil tage en kokkeelev igen." Og så sagde han: “Men hvis du vil, så sætter vi en dato – lad os sige første september, så kommer du der og banker på døren." Så der startede jeg. Jeg gik hjem og sagde til min kæreste, at jeg kommer til at ofre det meste af min tid på det her. Det var hun med på. Så var vi i gang, og jeg købte to knive, og et par køkkensko – som var for små.