Test- og vaccinationscenter udvider parkeringsplads
Parkeringspladsen til test- og vaccinationscentret er de seneste dage blevet udvidet. Pladserne er blevet anlagt syd for containerne ved udkørslen fra testcentret. Foto: Jens-Erik Larsen

20. JAN 2021 • 08:09 • AF JAKOB NØRMARK • GRATIS

Test- og vaccinationscenter udvider parkeringsplads

SUNDHED

Der har været rift om parkeringspladserne, når bornholmerne er ankommet i bil til coronatestcentret på Ullasvej i Rønne. Pladsmanglen bliver der nu rådet bod på, og de seneste dage har PL Entreprise været i gang med at lægge småsten og armeringsmåtter på et større areal ud mod Galløkkevej.

– Vi har fået lov til at udvide. De få pladser, vi havde, er ved at være optaget af telte og containere, fortæller teamleder Helle Holm fra test- og vaccinationscentret.

Den nye parkeringsplads bliver ikke asfalteret, men får et hårdt underlag af grus.

Behovet for parkeringspladser bliver ikke mindre, når der for alvor kommer fart på vaccinationsprogrammet. I takt med at flere vacciner distribueres, vil der blive sat flere containere op til vaccinationscentret.

Venter fortsat på nye doser

I denne uge er det dog ikke vaccinationsgæster, som overrender telt- og containerbyen over for Bornholms Hospital. Efter blot to dage løb det bornholmske vaccinationscenter tør for vacciner, og nye forsyninger er endnu ikke nået frem.

– Vi er klar igen, når de kommer. Vi ved desværre ikke, hvornår det bliver, siger Helle Holm.

For øjeblikket er tidsbestillingen lukket på det bornholmske vaccinationscenter. Den første gruppe, som har kunnet blive vaccineret på centret, er personer over 65 år, som både modtager personlig pleje og praktisk hjælp i hjemmet. 145 borgere i denne målgruppe nåede at blive vaccineret, inden doserne slap op i sidste uge.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.