Sammenstød stoppede tog til Københavns Lufthavn
For en sikkerhedsskyld blev der sendt flere ambulancer her til Københavns Lufthavn søndag aften. Foto: Torben Østergaard Møller

TRANSPORT | AMAGER | GRATIS
19. JUL 2021 • 10:15
Torben Østergaard Møller
Journalist

Sammenstød stoppede tog til Københavns Lufthavn

Kort tid inden klokken 19 søndag aften oplyste DSB ifølge Ritzau, at der ikke kørte tog til Københavns Lufthavn.

Problemerne skyldtes, at to tog stod stille nær lufthavnen, efter at de kolliderede, da de skulle kobles sammen på et såkaldt rangerspor tidligere søndag, hvilket skete med for stor hastighed.

Tog fra Malmø til Københavns Hovedbanegård kørte derfor i en tid i bue uden om lufthavnen. Der kunne ikke komme InterCity-tog frem til lufthavnen, mens der dog stadig kørte regionaltog, ligesom man også stadig kunne tage metroen til lufthavnen.

Der var ikke nogen rejsende om bord på togene, da uheldet skete, men der blev ikke desto mindre sendt både flere ambulancer og politibiler til lufthavnen. Havarikommissionen blev også sendt til ulykkesstedet for at danne sig et overblik over situationen.

Driftsproblemerne kom oven på en hektisk lørdag for DSB, hvor en række signalproblemer i Hvidovre og København udfordrede togtrafikken på hele Sjælland.

Mellem København og Roskilde blev der meldt om store forsinkelser, og på Kystbanen, som løber mellem København og Helsingør, og på Øresundsbanen mellem København og Malmø blev trafikken altså på et tidspunkt indstillet.

 Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder