Rising Festival kommer igen i 2021

Rising Festival kommer igen i 2021
Bandet de Underjordiske gæster Rising Festival i 2021, og det bliver dermed fjerde gang, at bandet med forsangeren Peter Kure i spidsen spiller på festivallen. Foto: Rising Festival.
| 30. DEC 2020 • 13:43

30. DEC 2020 • 13:43
MUSIK

Efter et år, hvor stort set alle festivaller blev aflyst på grund af covid-19 melder folkene bag Rising Festival nu, at festivalen vender tilbage i 2021. Det bliver den 4. og 5. juni.

Men med de nuværende Corona restriktioner som vejledning, kan der lige nu kun sælges 190 billetter. Det skriver arrangør Kim Andersen fra Spillestedet, der står for festivalen, i en pressemeddelse.

– Vi håber selvfølgelig, når vi når juni måned, at situationen omkring covid-19 er så meget på rette vej, at der kan blive mulighed for at åbne yderligere op, for for eksempel stående koncerter. Men for at være på den sikre side har vi budgetteret og planlagt ud fra de nuværende restriktioner, skriver han.

Inden aflysningen i år var planen, at Rising Festival skulle have været holdt i Musikhuzets sal med gården udenom som en del af festivalområdet. Det er nu planen, at det kommer til at være sådan i 2021. Her vil der også være madboder, udendørs bar og en lille scene udendørs.

Indendørs vil der være koncerter med de større navne.

Rising Festival byder på mange kunstnere, der ikke er mainstream eller alment kendte i Danmark, men spiller de fleste af deres koncerter rundt om i verdenen, og herhjemme på for eksempek Roskilde festival, Northside eller i de større byer.