Rising Festival kommer igen i 2021
Bandet de Underjordiske gæster Rising Festival i 2021, og det bliver dermed fjerde gang, at bandet med forsangeren Peter Kure i spidsen spiller på festivallen. Foto: Rising Festival.

30. DEC 2020 • 13:43 • AF METTE-MARIE ANDERSEN • GRATIS

Rising Festival kommer igen i 2021

MUSIK

Efter et år, hvor stort set alle festivaller blev aflyst på grund af covid-19 melder folkene bag Rising Festival nu, at festivalen vender tilbage i 2021. Det bliver den 4. og 5. juni.

Men med de nuværende Corona restriktioner som vejledning, kan der lige nu kun sælges 190 billetter. Det skriver arrangør Kim Andersen fra Spillestedet, der står for festivalen, i en pressemeddelse.

– Vi håber selvfølgelig, når vi når juni måned, at situationen omkring covid-19 er så meget på rette vej, at der kan blive mulighed for at åbne yderligere op, for for eksempel stående koncerter. Men for at være på den sikre side har vi budgetteret og planlagt ud fra de nuværende restriktioner, skriver han.

Inden aflysningen i år var planen, at Rising Festival skulle have været holdt i Musikhuzets sal med gården udenom som en del af festivalområdet. Det er nu planen, at det kommer til at være sådan i 2021. Her vil der også være madboder, udendørs bar og en lille scene udendørs.

Indendørs vil der være koncerter med de større navne.

Rising Festival byder på mange kunstnere, der ikke er mainstream eller alment kendte i Danmark, men spiller de fleste af deres koncerter rundt om i verdenen, og herhjemme på for eksempek Roskilde festival, Northside eller i de større byer.

66-årig testet positiv for cannabis
8. MAR 2021 • 10:15 • GRATIS

66-årig testet positiv for cannabis

Klip i kortet i Østerlars
8. MAR 2021 • 10:12 • GRATIS

Klip i kortet i Østerlars

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.