Podieplads til Joshua Gudnitz
Pressefoto

5. APR 2021 • 13:40 • AF KJELD LUNDBÆK • GRATIS

Podieplads til Joshua Gudnitz

CYKLING

Det blev til ikke færre end tre top 10-placeringer, da hele mandskabet fra Team BHS-PL Beton Bornholm søndag stillede op i sæsonens første store danske cykelløb i Herning. Joshua Gudnitz blev toer, Nils Broge femmer og Frederik Irgens sekser på en dag på en dag, hvor bornholmerholdet hele dagen kørte et flot, offensivt cykelløb.

Det 150 km lange løb blev afviklet i et forholdsvis, men vindblæst teræn, og flere gange tog Team BHS-PL Beton Bornholm fronten for at forsøge at splitte feltet i sidevinden. Det lykkedes også flere gange, men med for mange stykker i modvind blev feltet ofte samlet igen.

Med 40 km tilbage rev 16 mand sig løs, hvor Team BHS-PL Beton Bornholm havde fem ryttere med.

– Herfra slap fem mand løs med ca. 20 km igen, hvor vi havde både Mads Rahbek og Marcus Sander Hansen med. De fem arbejdede stærkt sammen, men der gik lidt taktik i den mod slutningen, og med to kilometer til mål blev de fem opslugt af det jagtende felt. I det stærkt reducerede felt på ca. 50 mand havde vi dog alle andre ryttere repræsenteret. Vi fik skruet et fint lead out sammen for Joshua Gudnitz, som dog akkurat blev slået på de sidste meter, fortæller sportsdirektør Christian Juul Andreasen.

 
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.