Nu kan man få kroppen arbejdet igennem fra top til tå

Nu kan man få kroppen arbejdet igennem fra top til tå
| 8. SEP 2020 • 16:22
Af:
niels-ebdrup

8. SEP 2020 • 16:22
FRITID

Allinge-Sandvig Gymnastikforening har fem gymnastiktilbud dette efterår. Deriblandt det nye tiltag "Groove".

– Groove er en sjov, nem og vidunderlig måde at danse på, hvor du ikke kan gøre noget forkert! Instruktør Charlotte Kristensen har taget groove-uddannelsen i København og er nu flyttet hjem til Bornholm og glæder sig til at danse med en masse i ASG. Charlotte guider deltagerne igennem sangene og sammen skal der danses, men man danser på den måde som føles rigtigt i ens egen krop.

– Til en masse god musik i forskellige genre får man træning af kroppens muskler, høj puls, smidighed, smil på læben og glæde i både krop og sjæl, skriver ASG i en pressemeddelelse.

Groove er for både mænd og kvinder over 15 år, og det finder sted hver torsdag i gymnastiksalen på Kongeskærskolen klokken 18.30 til 19.30.

 
 

Tilbud til alle aldre

Derudover er der dette efterår:

Crossgym – et sammensat træningskoncept med fart over feltet og høj intensitet i alle øvelser. Instruktører er Trine Arvidsen, Rene Thisen og Rie Lingren Propel, og der bliver trænet tirsdage klokken 19 til 20.15 samt lørdage klokken 8.30 til 9.45 i Bornholms Idræts- & Kulturcenter.

Seniortræning 50+, hvor man får arbejdet hele kroppen igennem fra top til tå og slutter altid af med stræk og afspænding. Instruktører er Elsebeth Fermann, Rikke Thisen og Tove Bundgaard. Det er hver onsdag klokken 16.30 til 17.45 i gymnastiksalen på Kongeskærskolen.

Ramasjang – Leg, bevægelse og fællesskab for børnehavebørn (3-5 år). Instruktør er Pia Kofoed Frederiksen, og det er hver onsdag klokken 16.30 til 17.30 i Bornholms idræts- & Kulturcenter.

Rytmepiger – et hold for piger, der går i 0. 1. og 2. klasse, som kan lide at danse og bevæge sig til god musik. Instruktører er Sussie Lindgren og Nicoline Rosengreen Munk. Træning finder sted hver torsdag klokken 16.30 til 17.30 i gymnastiksalen på Kongeskærskolen.