Mystisk lysshow i havet ud for kystvejen

NOTITS | 26. MAR 2024 • 07:05
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
26. MAR 2024 • 07:05

Bornholms Politi fik sent mandag aften en anmeldelse fra en borger, der kunne se, at der cirka 50 meter ude i havet, ud for Hotel Griffen på Nordre Kystvej i Rønne, lå et eller andet og blinkede blåt nede under vandet.

– Vi kørte derned og konstaterede, at der lå noget og blinkede skiftevis blåt, grønt og rødt. Vi kunne ikke identificere hvad det var, så vi fik alarmeret Rønne Redningstjeneste, som tog ud med deres redningsfartøj.

– Vi fik fisket en lille LED-lampe op, og vi har "googlet" os frem til, at det er en lampe, man bruger i en jacuzzi (et boblebad, red.) eller lignende til at skabe lidt stemning, fortæller vagthavende hos politiet.

Man kan kun gætte på, hvordan den er havnet i vandet, og hvorfor den lå tændt. Men der var i hvert fald ingen fare på færde.

– Vi fik lavet en lille samarbejdsøvelse, og så har vi taget lampen ind som hittegods. Hvis der skulle være nogen, der savner lampen fra deres båd, kajak, jacuzzi eller andet, kan de finde den på Politigården i Rønne, slutter vagthavende.