Medarbejderne støtter ny flytteplan

Medarbejderne støtter ny flytteplan
Tillidsfolkene for kommunens ansatte står bag planen om at samle kommunens administration i tre rådhusafdelinger: På Snorrebakken, Ullasvej og Landemærket (billedet) i Rønne. Foto: Berit Hvassum
| 8. JUN 2021 • 12:38
Jakob Marschner
Journalist

8. JUN 2021 • 12:38

BYGNINGSKABALE

Tillidsfolkene for kommunens 3.500 ansatte står helt bag den plan, der nu foreligger for at samle kommunens administration i tre rådhusafdelinger: På Snorrebakken, Ullasvej og Landemærket i Rønne.

Det centrale samarbejdsudvalg (HovedMED) vedtog torsdag i sidste uge en meget positiv udtalelse efter løbende at have fået indblik i Urland-konsulenternes arbejde i starten af året.

"Den nye rådhusstruktur vil bidrage til en styrkelse af kommunikationen og samarbejdet på tværs af organisationen. Desuden er det hensigtsmæssigt, at der sker en samling i tre afdelinger, da det vil skabe sammenhæng i opgaveløsningen på tværs af centre med samarbejdsflader", hedder det her.

"Det er desuden positivt, at vi kommer ud af det dødvande, der har været i en årrække omkring renovering og udvikling af de fysiske rammer for en stor del af kommunens ansatte. Investeringen i fysiske rammer vil både styrke arbejdsmiljøet, trivslen, opgaveløsningen overfor borgerne og skabe sammenhængskraft og kvalitet i Bornholms Regionskommune."

Tillidsfolk og kommunens øverste ledelse udgør tilsammen samarbejdsudvalget, der desuden beder om at få sikret, "at de fysiske rammer understøtter opgaveløsningen", og at både borgerne og kommunens andre institutioner ude på øen gerne skal have gavn af at rykke administrationen sammen på færre adresser.

"Der skal være opmærksomhed på, at den nye rådhusstruktur bliver til for borgerne og resten af organisationen, herunder de kommunale enheder, der ligger rundt på øen", hedder det i udtalelsen fra samarbejdsudvalget.