Eddiker: Lager, æble, balsamico.
Vin/spiritus/most: Rødvin, honning syp, portvin, brown ale, æblemost, ælble/ingefær
Olie: Neutral olie, rapsolie, olivenolie.
Mejeri: Cremefraiche 38 %, sødmælk, fløde 38 %, friske æg, smør, pasteuriserede blommer, hvider og helæg, vesterhavsost, danablue, rygeost, havremælk, mandelmælk, cheasy fraiche 9 %, spir havrefløde.
Kolonial: Bornholmsk hvedemel og ølandshvede durum, sukker, panko rasp, polenta, rissoris, perlebyg, bornholmsersennep, dijon, soltørret tomat, soya letsaltet, boghvedemel
Krydderurter: Timian, rosmarin, salvie, kruspersille, bredbladet persille, estragon, brøndkarse, karse, ærteskud, rød syre, dild, løvstikke kørvel.