Masser af farver i Rådstuen

Masser af farver i Rådstuen
Foto: Berit Hvassum
| ABONNENT | 15. OKT 2020 • 19:21
Af:
niels-ebdrup
| ABONNENT
15. OKT 2020 • 19:21
UDSTILLING

I denne uge udstiller Kunstnergruppen Bornholm i Rådstuen i Sandvig. Bornholms Tidende så forbi og mødte Jan Kohlmetz, Elizabet Christensen fra Galleri Elanor og Jacob Zeller.

 
Det er et
dejligt sted

 

De fortalte, at de og tre andre kunstnere denne sommer har udstillet på Kunstarkaden i Møbelfabrikken i Nexø. Men da Kunstarkaden blev lukket, besluttede de sig for at fortsætte det gode samarbejde i form af foreningen Kunstnergruppen Bornholm.

– Vi skulle have en udstilling i efteråret – og hvilket andet sted end Rådstuen i Sandvig. Vi synes, at vores malerier og ting passer rigtig godt ind, sagde Elizabet Christensen fra Galleri Elanor.

– Det er et dejligt sted – selv om det godt måtte have været tre gange så stort, konstaterede Jacob Zeller.

Der er masser af farver i de udstillede værker, og power har da også været et udgangspunkt, da hver kunstner skulle udvælge 10-12 kreationer til Rådstuen.

– Der skulle være farver og knald på, og så er de udvalgt efter, hvad vi tror kunne interessere folk, som er på ferie på Bornholm, sagde Elizabet Christensen.

Kunstnergruppen Bornholm er etableret af de seks bornholmske kunstnere og kunsthåndværkere Elizabet Christensen, Helle-Vibeke Tvarnø, Lise-Lotte Hunt, Jan Kohlmetz, Jacob Zeller og Michael Fahlgren. nebdrup