Gæsterne i Magnus Lauwersens hjemmerestaurant er de fleste dage hans forældre og små søstre, Alma på 11 og Ella på to år.
– Det er hyggeligt og faktisk også en udfordring. Vi er meget ærlige i min familie, så de er lidt hårde dommere faktisk, men det er også helt på sin plads. Det kan jeg godt lide. Og min søster Alma er lettere kræsen, så det fedeste er, når jeg laver noget, selv Alma vil spise, siger han.
Selvom det er hyggeligt at lave mad til familien, er det ikke nok i længden for Magnus Lauwersen.
– Mine forældre er jo ikke på den måde uddannede indenfor kokkefaget, så jeg får ikke den samme konstruktive og faglige kritik, som lærerne kan give. Den savner jeg at få. Som det er nu, kan lærerne kun kritik på udseendet af maden ud fra de billeder, jeg lægger op. De kan ikke give kritik for smagen, som de plejer, og smagen er det vigtigste, siger han.

Kokkeeleverne møder ind til digitalt fællesmøde med deres undervisere to gange om dagen under nedlukningen. Her gennemgår de opgaver, opskrifter og resultatet af de retter, de laver derhjemme. Foto: Jens-Erik Larsen