Magasin skal give inspiration

Magasin skal give inspiration
Over 172 sider deler magasinet Destination Bornholm det bedste, øen har at byde på – på dansk, tysk og engelsk. Pressefoto: Destination Bornholm
NOTITS | 20. MAR 2024 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
20. MAR 2024 • 15:30

Destination Bornholm er klar til at sende 172 sider om det bedste fra Bornholm på gaden, så både lokale og gæster kan gå på opdagelse.

Magasinet Destination Bornholm er fyldt med attraktioner, vandreture, kunsthåndværk, opskrifter, personlige historier og meget mere – på både dansk, engelsk og tysk.

Årets udgave af magasinet er trykt i 100.000 eksemplarer og bliver fordelt med halvdelen på Bornholm og halvdelen udenøs. Hele 30.000 af Politikens læsere modtager i næste uge magasinet sammen med deres avis. Derudover bliver det synligt på landets turistbureauer og tankstationer, fortæller Destination Bornholm.

Magasinet blev udgivet for første gang sidste år og blev taget godt imod af både turister og det lokale turisterhverv.

– Vi fik fået rigtig mange positive tilkendegivelser på vores nye magasin sidste år. Vi har lagt os i selen for at gøre det endnu bedre i år, og det, synes vi i den grad, er lykkedes, siger projektansvarlig for magasinet Kristina Lindberg i en pressemeddelelse.